100% Neem olje (insekticid, fungicid in gnojilo) 100 ml

9.00 

100% Neem olje (insekticid, fungicid in gnojilo) 100 ml

9.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

100% hladno stiskano Neemovo olje je popolnoma naravno gnojilo, insekticid in fungicid. Je veganski in okolju prijazen izdelek in zelo pomemben pri ohranjanju zdravja rastlin. Primeren je za ekološko vrtnarjenje in stanovanja v katerih se nahajajo hišni ljubljenčki ali otroci.

Uporaba:

1. Za zatiranje škodljivcev brez kemikalij in ob tem ne zatira koristnih insektov npr. pikapolonice in metulji,…

2. Neem olje je učinkovito tudi pri preprečevanju in zdravljenju glivičnih bolezni, kot so pepelasta plesen, rja in črna plesen.

3. Kot foliarno gnojilo in zaščita.

 

Uporaba:

10 ml Neem olja dodamo v liter vide z 5 ml detergenta, ki bo povezal vodo z oljem. Mešanico dobro premešamo, da na površju ni več vidnih ojnatih madežev in se formirajo mehurčki. Z mešanico poškropimo liste rastlin dokler ni celotna poršina prekrita.V primeru tretiranja škodljivcev predlagamo, da postopek tedensko ponovite. Za foliarno gnojenje ali preventivno proti pojavu školjivcev priporočamo uporabo enkrat na 14 dni. Priporočljiva je uporaba v jutranjih ali večernih urah, ko sonce ni močno.

 

Sestava: 100 % neem olje (Azadirachta Indica)

 

Količina:  100 ml

 

Na zalogi

Fotografija izdelka je simbolična! Izdelek ni primeren za uživanje. Hranite na suhem in stran od toplotnih teles. Po vsaki uporabi si umijte roke.

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0