Aglaonema “Apple Fantasy” (M)

29.00 

Aglaonema “Apple Fantasy” (M)

29.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Aglaonema Apple fantasy je redka in posebna vrsta aglaoneme s “za dol past” obarvanimi listi. Je kompaktne rasti in lahko zraste samo do približno 70 cm. Ta vrsta potrebuje nekaj ur direktne svetlobe ali senčno lego v svetlem prostoru, da lahko ohrani zeleno variegirano barvo. Njeni veliki zaobljeni listi so na spodnji strani obarvani rahlo rožnato. Prenaša kratka sušna obdobja.

 

Premer lončka: 12 cm

Višina rastline z lončkom: 30 – 40 cm

Več o negi Aglaoneme si preberi spodaj.

Na zalogi

Svetloba

Najbolj uspeva v svetlem prostoru z nekaj ur direktne sončne svetlobe, vendar se zelo dobro počuti tudi v senčni legi.

 

Zračna vlažnosti

Uspeva v povprečni  zračni vlažnosti.

 

Zemlja in zalivanje

Ne komplicira, če jo kdaj pozabimo zalit, bolj ji lahko škodujemo s prepogostim zalivanjem in zastajanjem vode v okrasnem loncu. Idealno je, da jo zalijemo, ko se zemlja skoraj popolnoma izsuši, počakamo nekaj minut in nato odlijemo odvečno vodo iz okrasnega lončka.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

 

Gnojenje

Enkrat na mesec v obdobju rasti vodi za zalivanje dodamo naravno tekoče gnojilo. Predlagamo Organics Nutrients gnojila Big Plant. Izogibajte se gnojenju pozimi.

 

Toksičnost

Je toksična ob zaužitju.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0