Preselili smo se na Celovško cesto 181 C v Ljubljani!

Alocasia Chocolate Green (M)

22.00 

Alocasia Chocolate Green (M)

22.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Ta Alocasia je pa zares kulska s temnimi čokoladnimi odtenki in malo večjimi okroglimii listi, kot smo jih vajeni pri nekaterih drugih Alocasiah. Njeni stebli so vijolični.

Rada ima senčno lego v svetlem prostoru in alivanje takoj, ko se zemlja skoraj popolnoma izsuši. Ne prenaša dobro dolgih sušnih obdobij in zelo rada ima zračno zemljo, kot je mešanica zemlje za aroide.

Premer lončka: 12 cm
višina rastline: 25 – 30 cm

Na zalogi

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru brez direktne sončne svetlobe.

 

Zračna vlažnosti

Hvaležna bo v prostoru z malo višjo zračno vlažnostjo.

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje osuši, vendar se nikoli ne sme popolnoma posušiti, saj ne prenaša suše. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za aroide je najbolj primerna za to rastlino!

 

Toksičnost

Je toksična ob zaužitju.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0