Alocasia Stingray (S)

4.00 

Alocasia Stingray (S)

4.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Alocasia Stingray je ena izmed ne zahtevnih Alocasij z dolgimi mesnatimi stebli in unikatno obliko listov, ki spominja na obliko skata. Izvira iz Južne Azije iz toplega in vlažnega okolja. Zemljo ohranjajte vlažno (ne mokro!) in postavite jo na svetlo mesto brez direktne svetlobe. Ta Alocasia zraste v velikanko do približno 1,5 m višine.

Premer sadilnega lončka: 8 cm
Višina rastline z loncem: 10 cm

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

No fields found, please go to settings & save/reset fields

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru brez direktne opoldanske svetlobe. Všeč ji bo kakšen zgoden jutranji ali pozno večerni sončni žarek.

 

Zračna vlažnosti

Najbolje uspeva v prostoru z zračno vlažnostjo višjo od 50 %.

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje osuši. Po vsakem zalivanju iz okrasnela lončka odstranimo odvečno vodo, saj s premočeno zemljo tvegamo gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli. Če hitro pozabiš na zalivanje rastlin ali te skrbi, da še nimaš občutka za to rastlino, ti priporočamo merilec vlažnosti zemlje Sustee v velikosti 'L'.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

 

Toksičnost

Je toksična ob zaužitju.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

No fields found, please go to settings & save/reset fields