Begonia rex Amphioxis (baby)

5.00 

Begonia rex Amphioxis (baby)

5.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Ta posebna Begonija domuje v Indoneziji v tropskem toplem podnebju. Je zelo zaželjena med zbiratelji,zaradi posebno obarvanih in oblikovanih listov. Njeni listi z zrastjo ostanejo manjši in krasijo drobne grmičaste vejice.

 

Premer lončka: 6 cm

Višina rastline z lončkom: 10 cm

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

 

Svetloba

Postavi jo na senčno mesto vendar blizu okna. Odlična je lega ob oknu ne severni strani ali nekaj metrov stran od vzhodnega ali zahodnega okna.

 

Zračna vlažnost

Uspeva v povprečni zračni vlažnosti.

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje izsuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Po vsakem zalivanju odlijemo odvečno vodo, ki se je nabrala v okrasnem lončku. Pozimi zalivamo še enkrat manj kot poleti v času rasti.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

 

Gnojenje

Gnojimo z naravnim gnojilom enkrat na mesec v obdobju rasti. Predlagamo gnojila Organics Nutrients Big Plant.

 

Toksičnost

Je toksična ob užitju.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

Preveri še ostale rastline primerne za temnejše kotičke: Syngonium Red Arrow, Syngonium Trileaf, Bostonska praprot, Venerini laski praprot, Zajčje tačke Praprot, Alocasia Longiloba, Sanseveria Trifasciata Laurentii, Sanseveria Zeylanica, ...

...

Morda vam bo prav tako všeč…

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.