Cortaderia ‘Mini Pampas’ – mini pampamška trava (L)

24.00 

Cortaderia ‘Mini Pampas’ – mini pampamška trava (L)

24.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Pampaške trave so znane po njihovi velikosti in ogromnih puhastih cvetovih, ki olepšajo jesenske vrtove. Predstavljamo ti Cortaderijo ‘Mini Pampas’ ali miniaturno pampaško travo, ki zraste do približno 1 m višine in je zato kot nalašč za ustavrjanje zasebnosti na balkonu. Njene cvetove lahko tudi porežeš, posušiš in uporabiš kot dekoracijo v prostoru.

Če boš imel travo posajeno v koritu pazi, da je ne pozabiš zaliti. V zimskem času je ne poreži, saj bojo njeni odmrli listi služili, kot zaščita pred mrazom. Spomladi poreži in bo takoj pognala nove liste.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

No fields found, please go to settings & save/reset fields

 

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru z direktno sončno svetlobo.

 

Zračna vlažnosti

/

 

Zemlja in zalivanje

Če imamo rastlino posajeno zunaj v tleh je razen v sušnih obdobjih ne bo potrebno zalivati. Če imate rastlino psoajeno na balkonu v koritu, ti predlagamo, da jo zalivaš vsaj 1x/teden, v sušnih obdobjih 2x/teden. Rastlini bo všeč, če jo posadimo v večji lonček z bogato humusno zemjo, ki vsebuje malo peska za odtekanje.

 

Toksičnost

Ni toksična

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline. Okrasni lonček na fotografiji ni vključen v ceno.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

No fields found, please go to settings & save/reset fields