Cotyledon ladysmithiensis – medvedje šape (S)

7.00 

Cotyledon ladysmithiensis – medvedje šape (S)

7.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Prisrčne medvedje šapke ali Cotyledon ladysmithiensis ima mehke mesnate listke v obliki krempljastih šapk. Spada med sukulente kar pomeni, da obožuje veliko svetlobe in zalivanje, ko se zemlja popolnoma izsuši. Medvedje šapke rastejo v obliki grma in se jih lahko obrezuje in potika. So tpksični, zato jo umakni na mačkam in kužkom ne dosegljivo mesto.

 

Premer sadilnega lončka: 10,5 cm

višina rastline z lončkom: približno 20 cm

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

 

Svetloba

Potrebuje veliko svetlobe.

 

Zračna vlažnosti

Uspeva v povprečni zračni vlažnosti.

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno in hranilno zemljo. Voda mora iz lončka obvezno odtekati. Rastlino zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje izsuši. Po zalivanju obvezno odlijemo odvečno vodo, ki se je nabrala v okrasnem lončku. Če tega ne storimo tvegamo gnitje korenin.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

 

Gnojenje

Enkrat na mesec v obdobju rasti vodi za zalivanje dodamo naravno tekoče gnojilo. Predlagamo Organics Nutrients gnojila Big Plant . Izogibajte se gnojenju pozimi.

 

Toksičnost

Je toksična.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

...

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.