Dalija ‘Happy days Pink’ (L)

10.00 

Dalija ‘Happy days Pink’ (L)

10.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Dalija ‘Happy days Pink’ ima prisrčne rožnate cvetove, ki spominjajo na marjetice. Že samo zelenje te dalije je zanimive temno vijolične barve in čudovito popestri vrst ali balkon. Je nižje rasti in zraste do približno 30 cm višine. Rada se sončni (vredu je tudi delno senčna lega) in privalja koristne žuželke. Zacvetela bo poleti v juniju in bo obdržala svoje cveto vse do sredine jeseni. Uspeva v odprti zemlji ali koritu. Je primerna za rezano cvetje

 

Premer lonca: 15 cm

Višina rastline z loncem:  35 cm

 

Kako negovati to rastlino? Preberi spodaj.

.

Na zalogi

Nega Dalije

 

Izbira prostora

Izberi svetel balkon, cvetlično gredico ali svetlo okensko polico.

 

Svetloba

Veliko direktne svetlobe ali polsenčna lega.

 

Zračna vlažnosti

Uspeva v povprečni zračni vlažnosti.

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje dobro odcedno zemljo, kot je kokosova šota ali navadna šota s peskom. Zemljo ohranjamo vlažno. Rastlino presadimo v večji lonec ali odstranimo del poganjkov, ko zapolni lonec in postane zalivanje že prepogosto za vaše navade.

 

Gnojenje

Vesela bo naravnega vsestranskega gnojila enkrat mesečno v času rasti.

 

Toksičnost

Je toksična.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline. Okrasni lonec ni vključen v ceno.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.