Ni na zalogi

Delosperma Echinatum (kumarice)

5.50 

Delosperma Echinatum (kumarice)

5.50 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Luštkana baby sukulenta je precej podobna mini kumaricam. Ni priporočljiva uporaba v sendviču, verjetno vam bo bolj všeč kot okrasna rastlina. Naravno raste v Južni Afriki.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Premer lončka: 6 cm

Svetloba

Potrebuje veliko svetlobe, vendar ne direktnega opoldanskega sonca.

Zračna vlažnosti
Uspeva v povprečni zračni vlažnosti.

Zemlja in zalivanje
Potrebuje zračno zemljo s perlitom in lubjem. Dobro uspeva v poroznih glinenih lončkih. Prav tako bolje uspevajo, če se zemlja med zalivanji nekoliko osuši. Ko bo res potrebovala vodo nam bo to sporočila z povešenimi listi. V obdobjih rasti (od začetka pomladi do konca jeseni) enkrat mesečno gnojimo z namenskim gnojilom. Če še nimaš zemlje, ti priporočamo našo Mešanico zemlje za kaktuse in sukulente.

Toksičnost
Ni toksična! Varna za hišne ljubljenčke in otroke!

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0