Dracaena fragrans (L)

45.00 

Dracaena fragrans (L)

45.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Klasična zelena Dracaena je velika nezahtevna sobna rastlina, ki preživi širok spekter pogojev, tudi kakšno sušno obdobje. Prav zato je odlična izbira za pisarne in tiste, ki iščete rastlino bolj zaradi vizualnega efekta, kot želje po negi. suličasti zeleni listi na dolgem deblu spominjajo na palme in so odličen eksotičen element v prosotru. Naravno raste v tropskih predelih Afrike.

 

Premer lončka: 19 cm

Višina rastline z loncem: 110 cm

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

 

Svetloba

Potrebuje veliko indirektne svetlobe!

Zračna vlažnosti

Uspeva v povprečni zračni vlažnosti.

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zemlja popolnoma izsuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Pozimi zalivamo še enkrat manj kot poleti v času rasti.

Preberi: Vse o zalivanju sobnih rastlin

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

Gnojenje

Za hitro in zdravo rast priporočamo mesečno gnojenje z naravnim gnojilom. Mi prisegamo na Organics Nutrients Big Plant gnojilo.

Toksičnost

Je toksična ob užitju.

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0