Epipremnum Cebu Blue (S)

7.00 

Epipremnum Cebu Blue (S)

7.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Epipremnum Cebu Blue je viseča rastlina z modrikasto zelenimi listi. Listi imajo obliko korenčka z čudovito mišičasto teksturo. Čeprav je zbirateljska rastlina je enostavna za vzdrževanje in je zelo hitro rastoča. Več kot prejme svetlobe hitreje bo rastla, ne zameri pa, če jo postaviš tudi v bolj oddaljen kot. Lahko jo pustiš, kot visečo rastlino ali pa ji nameniš oporo po kateri bo splezala in razvila fenestrirane liste.

 

Premer lončka: 9 cm

Višina rastline z lončkom: 10 cm

Na zalogi

Nega Epipremnuma cebu blue

 

Svetloba

Uspeva v svetlem prostoru z indirektno svetlobo.

 

Zračna vlažnosti

Uspeva v povprečni zračni vlažnosti.

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo z veliko lubja in perlita. Priporočamo vam našo Mešanico zemlje za sobne rastline. Med zalivanji je pomembno, da se zemlja nekoliko izsuši. Po vsakem zalivanju obvezno odlijemo odvečno vodo, ki se je nabrala v okrasnem lončku. Zastajanje vode lahko povzroči gnitje korenin.

 

Gnojenje

V času rastli (od pomladi do jeseni) priporočamo, da rastlino mesečno gnojite z naravnim gnojilo. Mi uporabljamo Organics Nutrients Big Plant gnojilo.

 

Toksičnost

Je toksična!

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

No fields found, please go to settings & save/reset fields