Epipremnum Pinnatum ‘Happy Leaf’ (M)

10.00 

Epipremnum Pinnatum ‘Happy Leaf’ (M)

10.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Srečni listki srečni mi! 😀

Epipremnum Pinnatum ‘Happy Leaf’ ali drugače tudi Manjula je ena izmed najbolj popularnih visečih rastlin z variegacijo. Variegacija je naravna mutacija, ki povzroči, da nekateri deli listov nimajo klorofila. Čeprav so nekatere rastline z belmi lisami malo bolj zahtevne, je Manjula Pothos neuničljiva in primerna za začetnike. Marmornati listki lahko visijo iz police ali pa se povzpnejo po stebru iz šotnega mahu. Belo variegacijo lahko spodbujaš tako, da rastlino postaviš na čim bolj svetlo mesto. V temnejšem prostoru bo živela, samo malo bolj zelene liste bo razvijala.

 

Premer lončka: 12 cm

Višina rastline s sadilnim loncem: 25 cm

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

 

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru z indirektno sončno svetlobo.

 

Zračna vlažnosti

Uspeva pri povprečni zračni vlažnosti.

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje osuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

 

Toksičnost

Je toksična ob zaužitju.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0