Eucalyptus gunnii (M)

22.00 

Eucalyptus gunnii (M)

22.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Evkaliptus je najljubša rastlina koal in mnogih ostalih oboževalcih rasltin. Je največje drevo v skupini listavcev in domuje v Avstraliji. Evkaliptus je lahko zunanja in notranja rastlina. Eucalyptus  se zelo dobro odziva na obrezovanje. Ima zelo dišeče liste srebrno modre barve, ki polepšajo prav vsak prostor. Če v notranjem prostoru suši nove listke in se obnaša ne veselo, mu izboljšaj cirkulacijo zraka ali ga postavi ven na balkon ali teraso.

Premer lončka: 14 cm

višina rastline: 40 cm

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

 

Svetloba

Potrebuje svetel prostor z nekaj ur direktne sončne svetobe.

 

Zračna vlažnosti

Uspeva pri povprečni zračni vlažnosti.

 

Zemlja in zalivanje

Evkaliptus potrebuje odcedno ampak bogato zemljo. Zemljo zalijemo, ko se zgornji sloj deloma izsuši. Več svetlobe bo prejel, bolj moramo biti pozorni na zalivanje.

Gnojenje

Za zdravo in hitro rast je potrebno mesečno gnojenje v času rasti. Zelo dobre rezultate smo opazili z  Organics Nutrients gnojilom Big Plant.

 

Toksičnost

Rastlina je toksična!

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.