Gomolj Dalija ‘Bishop of Leicester’

4.50 

Gomolj Dalija ‘Bishop of Leicester’

4.50 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Dalija ‘Bishop of Leicester’ ima božanske lila barve cvetov na bronastih steblih in listih. Zraste do 90 cm višine. Rada se sončni (vredu je tudi delno senčna lega) in privalja koristne žuželke. Zacvetela bo poleti v juniju in bo obdržala svoje cveto vse do sredine jeseni. Uspeva v odprti zemlji ali koritu. Je primerna za rezano cvetje.

V pakiranju preješ 1 kvaliteten gomolj proizvajalca JUB Holland.

 

Kako posaditi in vzgojiti rastlino? Preberi spodaj.

.

Na zalogi

Kako vzgojiti rastlino iz gomolja?

 

1. Čas in lokacija: Gomolj lahko posadite v lonec (v marcu do maja) ali v odprta tla (od marca do maja) v običajno zemljo za vrtne rastline. Všeč ji bo sončna ali polsenčna lega.

2. Globina posaditve in razmak: 15 cm globoko, 30 - 60 cm razmaka

3. Nega v času rasti: Zemljo ohranjaj konstantno vlažno. Zunanje rastline so izpostavljene dejavnikom, ki hitro sušijo zemljo, zato predenj dobiš dober občutek o pogostosti zalivanja, dnevno pregleduj stanje zemlje. V pomoč bo merilec vlažnosti zemlje. Rastlini redno dodajajte gnojila v skladu z navodili proizvajalca gnojila. Da rastline ne napadejo škodljivci jo enkrat tedensko poškropijte z mešanico Neem olja in vode. Jeseni zmanjšajte pogostost zalivanja in prenehajte z gnojenjem do pomladi.

4. Ko zelenje pozimi odmre ga lahko porežete. Gomolja pa zaščitite in spravite na suho in temno.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0