Gomolj orientalske Lilija ‘Dizzy’

3.75 

Gomolj orientalske Lilija ‘Dizzy’

3.75 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Lilija ‘Dizzy’ zraste v 90 – 100 cm veliko rastlino. Zelo rada se sonči in privablja koristne žuželke. Zacvetela bo poleti od avgusta do novembra. Uspeva v odprti zemlji ali koritu. Je primerna za rezano cvetje.

V pakiranju prejmeš 2 kvalitetni čebulici proizvajalca JUB Holland.

 

Kako posaditi in vzgojiti rastlino? Preberi spodaj.

.

Na zalogi

Kako vzgojiti rastlino iz čebulice?

 

1. Čas in lokacija: Čebulica lahko posadite v lonec ali v odprta tla (od marca do maja) v običajno zemljo za vrtne rastline. Všeč ji bo sončna ali polsenčna lega.

2. Globina posaditve in razmak: 15 cm globoko, 30 cm razmaka

3. Nega v času rasti: Zemljo ohranjaj konstantno vlažno. Zunanje rastline so izpostavljene dejavnikom, ki hitro sušijo zemljo, zato predenj dobiš dober občutek o pogostosti zalivanja, dnevno pregleduj stanje zemlje. V pomoč bo merilec vlažnosti zemlje. Rastlini redno dodajajte gnojila v skladu z navodili proizvajalca gnojila. Da rastline ne napadejo škodljivci jo enkrat tedensko poškropijte z mešanico Neem olja in vode. Jeseni zmanjšajte pogostost zalivanja in prenehajte z gnojenjem do pomladi.

4. Ko zelenje pozimi odmre ga lahko porežete. Čebulic ni potrebno izkopati iz zemlje.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0