Hoya australis Lisa (M)

12.00 

Hoya australis Lisa (M)

12.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Hoya australis Lisa ali voščenka je čudovita neuničljiva rastlina z barvnimi variacijami v listih vse od nežno rozaste, bele do zelene. Svoje zadovoljstvo v naši oskrbi nam bo izkazala z noro dišečimi rožnatimi cvetovi. Ne bo nam zamerila, če jo kdaj  pozabimo zaliti ali če je v malo temnejšem kotičku, zato je zares primerna za začetnike. Hoye so ne toksične in zato ne škodljive hišnim ljubljenčkom.

Premer lončka: 12 cm

Višina rastline z lončkom: 25-35 cm

Samo še 1 na zalogi

 

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlih prostorih, preživi pa tudi bolj temna mesta, vendar se rast zelo upočasni.

 

Zračna vlažnost

Uspeva v povprečni zračni vlažnosti

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje dobro odcedno zemljo s perlitom. Predlagamo zračno zemljo, kot je Mešanica za sobne rastline. Ne zameri če jo kdaj pozabimo zaliti, v skrajnih primerih nas upozori z bolj praznimi in nagubanimi listi. Dobro je, da se zemlja med zalivanji izšuši, saj so Hoye dovzetne za gnitje korenin.

 

Toksičnost

Ni toksična! Prijazna do ljubljenčkov in otrok.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

No fields found, please go to settings & save/reset fields