Ni na zalogi

Hoya krohniana ‘Black Leaves’ (M)

18.00 

Hoya krohniana ‘Black Leaves’ (M)

18.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Hoya krohniana ‘black leaves’ je ena izmed zbirateljskih voščenk s temno zelenimi listi, ki na direktni svetlobi postanejo skoraj črni. Temne liste krasijo bele pege. Hoya so super začetniške rastline, saj so ne zahtevne za oskrbo. Vse na kar moramo paziti je, da ji namenimo dovolj svetlobe in da je ne zalijemo prepogosto. Hoya ima raje sušno obdobje, kot premočeno zemljo, saj lahko hitro povzročimo gnitje korenin. Po vsakem zalivanju moramo paziti, da iz okrasnega lončka odlijemo odvečno vodo. Vse ljubitelja dišečih cvetov bo ob primerni negi nagradila z svetlimi cvetovi v obliki zvezd. Hoya krohniana ‘black leaves je ne toksična in zato super za lastnike hišnih ljubljenčkov.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Premer lončka: 12 cm

Hoya krohniana 'black leaves' nega

Svetloba

Potrebuje veliko indirektne svetlobe.

Zračna vlažnosti

Uspeva v povprečni zračni vlažnosti.

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zemlja popolnoma izsuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Pozimi zalivamo še enkrat manj kot poleti v času rasti. Hoye ne zamerijo, če kdaj pozabimo na njo. To celo spodbudi cvetenje.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

Toksičnost

Ni toksična in zato primerna družba za živali in male človečnjake.

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

Preveri še ostale neuničljive rastline: Hoya Carnosa ‘Krimson Queen’, Baby Rhipsalis Cassutha, Hoya Kerii, Hoya Parasitica 'Black Margin', Monstera Adansonii, Sanseveria Trifasciata Laurentii, Syngonium Red Arrow, Raphidophora Tetrasperma (Monstera Minima), Hoya Wayetii Tricolor, Pilea Peperomioides, Sanseveria Zeylanica,...

...

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0