Hoya krohniana ‘Eskimo’ (S)

10.00 

Hoya krohniana ‘Eskimo’ (S)

10.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Hoya Krohniana Eskimo ima manjše špičaste voščene liste zelene barve z srebrnimi variegacijami. Takšno ime ima verjetno zato, ker njeni listi izgledajo popolnoma zasneženi. Je ne toksična rastlina in zato primerna za družine s hišnimi ljubljenčki in radovednimi otroki. Voščenke so splošno znane, kot rastline, ki so enostavne za oskrbo in po njihovih dekorativnih in dišečih cvetovih.

Premer lončka: 12 cm

Višina rastline z lončkom: 25 cm

Več o negi Hoye si preberite spodaj.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Nega Hoye

 

Izbira prostora

Potrebuje svetel prostor. Zaradi načina rasti bo izgledala super v obešanki, visečem lončku ali na kakšni dobro osvetljeni polici.

Svetloba

Potrebuje svetel prostor brez direktne opoldanske svetlobe. Zgodnje dopoldansko ali pozno popoldansko sonce mu koristi.

 

Zračna vlažnosti

Uspeva v povprečni  zračni vlažnosti.

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno in hranilno zemljo. Voda mora iz lončka obvezno odtekati. Rastlino zalijemo, ko se zemlja popolnoma izsuši. Po zalivanju obvezno odlijemo odvečno vodo, ki se je nabrala v okrasnem lončku. Če tega ne storimo tvegamo gnitje korenin.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

 

Gnojenje

Enkrat na mesec v obdobju rasti vodi za zalivanje dodamo naravno tekoče gnojilo. Predlagamo Organics Nutrients gnojila Big Plant. Izogibajte se gnojenju pozimi.

 

Toksičnost

Ni toksična.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

...

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0