Ni na zalogi

Hoya parasitica ‘Black Margin’ (M)

15.00 

Hoya parasitica ‘Black Margin’ (M)

15.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Black margin je nova vrsta hoye z reliefnimi ošiljenimi listi, ki so naravno obrobljeni s črno barvo. Če jo za kakšen mesec zanemarimo in pustimo popolnoma pri miru, bo spomladi najverjetneje odprla noro dišeče bele cvetke. Če bi ji pripisali človeške lastnosti, bi bila to definitivno močna oseba z prijazno stranjo, prava alfa.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Premer lončka: 12 cm

Svetloba

Potrebuje veliko indirektne svetlobe.

Zračna vlažnosti

Uspeva v povprečni zračni vlažnosti.

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zemlja popolnoma izsuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Pozimi zalivamo še enkrat manj kot poleti v času rasti. Hoye ne zamerijo, če kdaj pozabimo na njo. To celo spodbudi cvetenje.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

Toksičnost

Ni toksična in zato primerna družba za živali in male človečnjake.

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

 

Preveri še ostalo ponudbo 'baby' rastlin, kot so Hoya Kerrii, Calathea Makoyana, Haworthia Obtusa Var. Trunctata, Haworthia Cooperi Var. Picturata, Haworthia Gracilis, Bele medvedje šapke, Philodendron Prince of Orange, Rhipsalis Cassutha,...

...

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0