Ni na zalogi

Hoya Pubicalyx (M)

13.00 

Hoya Pubicalyx (M)

13.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Neuničljiva Hoya z voščenimi temno zelenimi do bakrenimi listi z svetlimi packastimi variegacijami. S pravo nego lahko spodbudimo cvetenje. Ima prisrčne rožnate cvetove v obliki malih zvezdic, ki omamno dišijo. Odlično izgleda na polici, kot viseča rastlina ali iz macrame obešanke. Če si začetnik ali eden izmed tistih, ki pogosto pozabijo zaliti rastline je ta voščenka odlična izbira za ozelenitev prostora, saj ne zahteva veliko pozornosti in zagotovo ostane božansko lepa. Je tudi ne toksična in zato ne škodljiva hišnim ljubljenčkom in radovednim lačnim otrokom.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Premer lončka: 12 cm

Svetloba

Potrebuje veliko indirektne svetlobe.

Zračna vlažnosti

Uspeva v povprečni zračni vlažnosti.

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zemlja popolnoma izsuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Pozimi zalivamo še enkrat manj kot poleti v času rasti. Hoye ne zamerijo, če kdaj pozabimo na njo. To celo spodbudi cvetenje.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

Toksičnost

Ni toksična in zato primerna družba za živali in male človečnjake.

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

Preveri še ostale neuničljive rastline: Hoya Carnosa ‘Krimson Queen’, Baby Rhipsalis Cassutha, Hoya Kerii, Hoya Parasitica 'Black Margin', Monstera Adansonii, Sanseveria Trifasciata Laurentii, Syngonium Red Arrow, Raphidophora Tetrasperma (Monstera Minima), Hoya Wayetii Tricolor, Pilea Peperomioides, Sanseveria Zeylanica,...

...

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0