Ni na zalogi

Hoya ‘Sunrise’ (M)

15.00 

Hoya ‘Sunrise’ (M)

15.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Hoya Sunrise ena izmed bolj iskanih hibridov zaradi temno zelenih listov z vidnimi venami in rdečimi pegami, ki na direktni svetlobi pridejo še bolj do izraza. Sunrise je hibrid med Hoyo lacunosa ssp. pallidiflora in Hoyo obscuro. Je zelo nezahtevna za oskrbo, ne toksična in izgleda odlično kot viseča rastlina.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Premer lončka: 12 cm
višina rastline: 20 cm

Svetloba

Potrebuje veliko svetlobe.

Zračna vlažnosti

Uspeva v prostoru s povprečno zračno vlažnostjo.

Zemlja in zalivanje

Rastlino zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje izsuši.  Izognimo se tudi prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Po vsakem zalivanju odlijemo odvečno vodo iz okrasnega lončka. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Preberi: Vse o zalivanju sobnih rastlin

Še nimaš zemlje? Priporočamo Mešanico zemlje za sobne rastline in Sustee merilec vlažnosti zemlje v 'M' velikosti.

Gnojenje

Za zdravo in hitro rast je potrebno mesečno gnojenje v času rasti. Zelo dobre rezultate smo opazili z  Organics Nutrients gnojilom Big Plant.

Toksičnost

Rastlina ni toksična!

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

Morda vam bo prav tako všeč…

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0