Korenike zgodnjih jagod ‘Honeoye’

5.00 

Korenike zgodnjih jagod ‘Honeoye’

5.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Super zgodnje jagode z okusnimi plodovi se odlično obnesejo posajene v koritu ali na prostem. V pakiranju prejmeš kar 5 korenik.

 

Kako posaditi in vzgojiti rastlino? Preberi spodaj.

.

Na zalogi

Kako vzgojiti rastlino iz korenike?

 

1. Čas in lokacija: Korenike jagod lahko posadite v lonec ali v odprta tla (od februarja do junija) v običajno zemljo za vrtne rastline. Všeč ji bo sončna ali polsenčna lega.

2. Globina posaditve in razmak: 5 - 10 cm globoko, 20 cm razmaka

3. Nega v času rasti: Zemljo ohranjaj konstantno vlažno. Zunanje rastline so izpostavljene dejavnikom, ki hitro sušijo zemljo, zato predenj dobiš dober občutek o pogostosti zalivanja, dnevno pregleduj stanje zemlje. V pomoč bo merilec vlažnosti zemlje. Rastlini redno dodajajte gnojila v skladu z navodili proizvajalca gnojila. Da rastline ne napadejo škodljivci jo enkrat tedensko poškropijte z mešanico Neem olja in vode. Jeseni zmanjšajte pogostost zalivanja in prenehajte z gnojenjem do pomladi.

4. Ko zelenje pozimi odmre ga lahko porežete. Raslina je prezimno trdna.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0