Maranta Leuconeura Variegata (M)

11.00 

Maranta Leuconeura Variegata (M)

11.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Ogromna variegirana Maranta Leuconeura izgleda odlično, kot viseča rastlina iz kakšne knjižne police ali na pisarniški mizi. Zaradi božansko lepe variegacije potrebuje malo več svetlobe v primerjavi z navadno Leuconeuro. Zemljo ohranjaj bolj ali manj vlažno (ne mokro!), vesela bo tudi občasnega pršenja listov.

 

Premer lončka: 12 cm

Višina rastline z lončkom: 30 – 40 cm

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

 

Svetloba

Uspeva v svetlem prostoru z indirektno svetlobo. Direktno opoldansko sonce ji lahko škodi.

 

Zračna vlažnosti

Uspeva v povprečni ali malo višji zračni vlažnosti.

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo z veliko lubja in perlita. Priporočamo vam našo Mešanico zemlje za sobne rastline  ali Mešanico za Kalatheje in Marante! Med zalivanji je pomembno, da se zemlja nekoliko izsuši, vendar ne popolnoma. Po vsakem zalivanju obvezno odlijemo odvečno vodo, ki se je nabrala v okrasnem lončku. Zastajanje vode lahko povzroči gnitje korenin.

 

Gnojenje

V času rastli (od pomladi do jeseni) priporočamo, da rastlino mesečno gnojite z naravnim gnojilo. Mi uporabljamo Organics Nutrients Big Plant gnojilo.

 

Toksičnost

Ni toksična!

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

Morda vam bo prav tako všeč…

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0