Ni na zalogi

Medvedje šapke (Cotyledon Ladismithiensis )

4.00 

Medvedje šapke (Cotyledon Ladismithiensis )

4.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Cotyledon Ladismithiensis oziroma medvedje tačke so mehke puhaste sukulente z rjavimi ‘krempeljčki’. Rastejo v obliki drevesa, ki v idealnih pogojih lahko doseže velikost do 50 cm. So nezahteve za vzgojo in nadvse prisrčne. Pozno spomladi te morda presenetijo tudi oranžni cvetovi.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Svetloba

Potrebuje veliko indirektne svetlobe.

Zračna vlažnosti

Uspeva v povprečni zračni vlažnosti.

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje osuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Preberi: Vse o zalivanju sobnih rastlin.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za kaktuse in sukulente je najbolj primerna za to rastlino!

Toksičnost

Toksična ob užitju.

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

 

Preveri še ostalo ponudbo redkih rastlin kot so Philodendron Prince of Orange, Alocasia Black Velvet, Philodendron Verrucosum, Philodenron Brandtianum, Maranta Lemon Lime, Syngonium Mottled, Syngonium Alba, Alocasia Dragon Scale, Alocasia Silver Dragon,...

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0