Monstera Adansonii Mint (baby)

18.00 

Monstera Adansonii Mint (baby)

18.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Monstera Adansonii ali Monkey Leaf je hitro rastoča vrste monstere z gladkimi listi z luknjicami. Ta zelena ‘Mint’ variegacije naredi rastlino še toliko bolj posebno. Čudovito izgleda kot viseča rastlina, če jo povzpnemo po opori bo pa njena rast še večja in bolj zdrava. Predlagamo oporo iz šotnega mahu, ki jo lahko enostavno izdelaš sam/a. Zadovoljna je v širokem spektru pogojev, tako v svetlih kot malo temnejših prostorih. Je ena izmed tistih rastlin, ki se odlično prilagodi na pogoje in s časom postaja vedno lepša.

Premer lončka:  6 m
Višina rastline: približno 10 cm

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Nega Monstere Adansonii

 

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru z indirektno sončno svetlobo.

 

Zračna vlažnosti

Uspeva v povprečni zračni vlažnosti.

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje osuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

 

Toksičnost

Je toksična ob zaužitju.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.