Monstera Adansonii variegata (M)

105.00 

Monstera Adansonii variegata (M)

105.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Zelo redka Monstera adansonii v variegirani različici. Njena barva in luknjasta fenestracija bo izstopala iz zbirke tvojih rastlin. Lahko jo pustiš visečo ali ji nameniš oporo iz kokosovih vlaken ali šotnega mahu, da se nanjo oprime in razvije še večje in bolj zdrave liste. Zaradi zeleno obarvane variegacije vsebuje več klorofila, kot klasična Monstera adansonii variegata, zato je bolj enostavna za vzdrževanje in potrebuje malo manj svetlobe. za optimalno zdravje in rast priporočamo nekaj ur direktne sončne svetlobe ali senčno lego v zelo svetlem prostoru. Zalijemo, ko je zemlja skoraj popolnoma suha.

Premer lončka: 11 cm

Višina rastline: 25 cm

 

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru z indirektno sončno svetlobo ali nekaj ur direktne sončne svetlobe.

 

Zračna vlažnosti

Uspeva v povprečni zračni vlažnosti.

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje osuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

 

Toksičnost

Je toksična ob zaužitju.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

Morda vam bo prav tako všeč…

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

No fields found, please go to settings & save/reset fields