Peperomia Pepperspot (M)

10.00 

Peperomia Pepperspot (M)

10.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Peperomia Pepperspot je viseča ne toksična rastlina z drobnimi okroglimi listki, ki visijo na rdečih steblih. Doma je iz Južne Amerike, kjer raste kar po drevesih (je epifidna rastlina). Rada ima visoko zračno vlago in filtrirano svetlobo. Idealna je za okrasitev terarijev ali visečih lončkov.

Premer lončka: 11 cm

Velikost rastline: 20 cm

Na zalogi

 

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru z indirektno sončno svetlobo ali do nekaj ur direktne sončne svetlobe.

 

Zračna vlažnosti

Obožuje malo višjo zračno vlago.

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje osuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

 

Toksičnost

Ni toksična!

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0