Peperomia tetraphylla ‘Hope’ (M)

14.00 

Peperomia tetraphylla ‘Hope’ (M)

14.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Peperomia Hope je hibridna vrsta z mesnatimi okroglimi listi, ki spominjajo na male lubenice na veji. Je viseča ne zahtevna sobna rastlina, ki je po vrhu še ne toksična in zato neškodljiva hišnih ljubljenčkom.  Najraje živi v senčni legi svetlega prostora. Med zalivanji moramo pustiti, da se zemlja izsuši. Najboljše je zalivanje z namakanjem.

 

Premer lončka: 12 cm
višina rastline: 15 – 20 cm

Samo še 1 na zalogi

 

Svetloba

Potrebuje senčno lego v svetlem prostoru.

Zračna vlažnosti

Uspeva v prostoru s povprečno zračno vlažnostjo, preživi pa tudi višjo zračno vlažnost.

Zemlja in zalivanje

Rastlino zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje izsuši.  Izognimo se tudi prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Po vsakem zalivanju odlijemo odvečno vodo iz okrasnega lončka. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Preberi: Vse o zalivanju sobnih rastlin

Še nimaš zemlje? Priporočamo Mešanico zemlje za sobne rastline in Sustee merilec vlažnosti zemlje v 'M' velikosti.

Gnojenje

Za zdravo in hitro rast je potrebno mesečno gnojenje v času rasti. Zelo dobre rezultate smo opazili z  Organics Nutrients gnojilom Big Plant.

Toksičnost

Rastlina ni toksična!

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0