Peperomia Watermelon (M)

14.00 

Peperomia Watermelon (M)

14.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Peperomia Argyreia ali po naše “Lubenička” je popularna sobna rastlina, ki z velikimi okroglimi listi s srebrno – zeleno poslikavo spominja na lubenico. Rada ima svetlo lego z nekaj ur direktne sončne svetlobe in relativno vlažno zemljo. Ker se rada spogleduje s soncem, ti priporočamo, da jo obračaš. Je ne toksična in zato ne škodljiva hišnim ljubljenčkom, ni pa ravno okusna. 😉
Če te skrbi, da slabo oceniš kdaj je potrebno rastlino zaliti, ti za to rastlino priporočamo Sustee merilec vlažnosti zemlje v ‘M’ velikosti.

Premer lončka: 11 cm

Velikost rastline: 20 cm

Na zalogi

 

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru z indirektno sončno svetlobo ali do nekaj ur direktne sončne svetlobe.

 

Zračna vlažnosti

Vredu je povprečna zračna vlažnost.

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje osuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

 

Toksičnost

Ni toksična!

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.