Philodendron Birkin (L)

21.00 

Philodendron Birkin (L)

21.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Philodendron Birkin je zelo popularna sobna rastlina kompaktne rasti. Ima temno zelene suličaste liste z belim vzorcem. Mladi listi imajo belo variegacijo v obliki linij, ki izgledajo, kot umetniško delo.  Potrebujejo svetel prostor in kakšen dan suše med zalivanji.

 

Premer sadilnega lonca: 14 cm

Višina rastline z loncem : 40 – 45 cm

 

Na zalogi

 

Svetloba

Uspeva v svetlem prostoru z indirektno svetlobo. Direktno opoldansko sonce ji lahko škodi.

 

Zračna vlažnosti

Uspeva v povprečni ali malo višji zračni vlažnosti.

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo z veliko lubja in perlita. Priporočamo vam našo Mešanico zemlje za sobne rastline ali Mešanico zemlje za aroide. Med zalivanji je pomembno, da se zemlja nekoliko izsuši. Po vsakem zalivanju obvezno odlijemo odvečno vodo, ki se je nabrala v okrasnem lončku. Zastajanje vode lahko povzroči gnitje korenin.

 

Gnojenje

V času rastli (od pomladi do jeseni) priporočamo, da rastlino mesečno gnojite z naravnim gnojilo. Mi uporabljamo Organics Nutrients Big Plant gnojilo.

 

Toksičnost

Toksična za ljudi in živali. Če rastlino režete si po tem temeljito umijte roke.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0