Ni na zalogi

Philodendron Burle-Marxii (L)

29.00 

Philodendron Burle-Marxii (L)

29.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Philodendron Burle Marxii je dobil ime po znanem krajinskem oblikovalcu iz 20. stoletja. Verjetno je Burle Marx vedel kaj počne, ko je v prostor umeščeval ta Philodendron, saj je res nekaj posebnega. Njegovi listi so podolgovate srčaste oblike zelene barve in gladko površino. Če mu nameniš oporo iz šotnega mahu, bodo njegovi listi s časoma še večji in prinesli v prostor tropski pridih. Naravno raste v Braziliji, Ekvadorju in Kolumbiji.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Premer lončka: 15 cm;

Višina rastline z lončkom: 50 - 70 cm.

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru.

Zračna vlažnosti

Vredu je povprečna zračna vlažnost. Če listi rumenijo ali se težko razvijejo povišaj zračno vlažnost.

Zemlja in zalivanje

Potrebuje pa zračno in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje osuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

Toksičnost

Je toksična!

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0