Philodendron Florida Ghost (baby)

Original price was: 21.00 €.Current price is: 12.00 €.

Philodendron Florida Ghost (baby)

Original price was: 21.00 €.Current price is: 12.00 €.

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

BU! Philodendron Florida Ghost je eden izmed najbolj iskanih zbirateljskih Philodendronov. Ime “duhec” je pridobil zaradi bele variegacije na mladih listih, ki se enakomerno razteza čez celoten list. Listi so zanimive narezljane oblike, ki spominja na kakšno masko. Bi lahko bil še bolj popolen? Lahko, v lončku je veliko rastlin s svojimi aktivnimi vrhovi za gosto in veličastno rastlino. Namenite mu oporo po kateri bo lahko plezal in razvil še večje liste. Da ohranite variegacijo in spodbudite čim več beline v listih, mu namenite zelo svetel prostor z indirektno svetlobo.

Premer lončka: 6 cm,

Višina rastline z lončkom: približno 10 cm.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

No fields found, please go to settings & save/reset fields

Nega Philodendron Florida ghost

 

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru z indirektno svetlobo.

 

Zračna vlažnosti

Uspeva pri zračni vlažnosti nad 40 %.

 

Zemlja in zalivanje

Rastlino zalijemo, ko se zgornji del zemlje izsuši. Paziti moramo na to, da rastline ne zalivamo prepogosto in na zastajanje vode v okrasnem lončku. Če po zalivanju odvečne vode ne odlijemo lahko tvegamo gnitje korenin. Pomembna je izbira substrata v katerem je rastlina posajena. Predlagamo zračno zemljo na osnovi šote s perlitom in lubjem.

Preberi: Vse o zalivanju sobnih rastlin

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline ali mešanica zemlje za aroide sta najbolj primerni za to rastlino!

 

Gnojenje

Rastlino gnojimo mesečno v obdobju rasti (od pomladi do jeseni) z naravnim gnojilom. Prekomerno gnojenje lahko škoduje rastlini! Mi priporočamo Big Plant gnojilo.

 

Toksičnost

Je toksična!

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline. Okrasni lonček na fotografiji ni vključen v ceno.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

No fields found, please go to settings & save/reset fields