Ni na zalogi

Philodendron Imperial Green (S)

7.00 

Philodendron Imperial Green (S)

7.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Philodendron Imperial Green ima bogato kompaktno rast z velikimi suličastimi listi, ki v prostor prinese občutek tropskega vrta. Listi so sijoče zelene barve in lahko dosežejo ogromne velikosti. Ta philodendron je dobra izbira za začetnike, saj ne zahteva ogromno pozornosti za zdravo in bujno rast.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Premer lončka: 9 cm

Višina rastline z lončkom: 20 - 25 cm

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru brez direktne svetlobe.

Zračna vlažnosti

Vredu je povprečna zračna vlaga.

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje osuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

Toksičnost

Toksična ob užitju!

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

Preveri še ostalo ponudbo rastlin, kot so Peperomia Caperata 'Abricos',Hoya Carnosa 'Krimson Queen', Philodendron Imperial Green, Calathea Makoyana, Epipremnum Marble Queen, Maranta Lemon Lime, Maranta Leuconeura,Haworthia Obtusa Var. Trunctata, Haworthia Cooperi Var. Picturata, Haworthia Gracilis,...

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0