Philodendron Micans (L)

18.00 

Philodendron Micans (L)

18.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Philodendron Micans v ‘L’ velikosti je v sadilnem lončku z snemljivo kljuko, da ga lahko obesite. Je namreč magično lepa viseča rastlina z srčkastimi listi različnih zelenih in bronz odtenkov. Ker je površina žametna lahko iz različnih kotov pogleda vidimo različne odtenke. Je hitro rastoča rastlina in zelo hvaležna, prilagodljiva tudi na malo temnejše kotičke.

Samo še 1 na zalogi

Premer lončka: 15 cm
višina rastline: 35 - 45 cm

Svetloba

Potrebuje svetel prostor brez direktne svetlobe, ki lahko liste poškoduje.

Zračna vlažnosti

Najbolj uspeva v malo višji zračni vlagi.

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno mešanico. Rastlino zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje izsuši.  Izognimo se tudi prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Še nimaš zemlje? Priporočamo ti Mešanico zemlje za sobne rastline.   Če te skrbi zalivanje, v košarico dodaj še Sustee merilec vlažnosti zemlje v 'M' velikosti.

Gnojenje

Za zdravo in hitro rast je potrebno mesečno gnojenje v času rasti. Zelo dobre rezultate smo opazili z  Organics Nutrients gnojilom Big Plant.

Toksičnost

Rastlina je toksična!

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

Morda vam bo prav tako všeč…

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0