Philodendron Red Sun (baby)

11.00 

Philodendron Red Sun (baby)

11.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Philodendron ‘Red sun’ je sorodnik slavnega princa (Ph. ‘Prince of orange’). Imata zelo podobno rast, le ‘Red sun’ je obarvan rdeče barve. Njegova nega je zelo enostavna, saj je prilagojen na širok spekter pogojev. Predlagam ti, da ga postaviš v bližino okna, da se lahko posonči in razvije več čudovite barve.

Premer lončka: 6 cm,

Višina rastline z lončkom: približno 10 cm.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Nega Philodendrona Red sun

 

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru z nekaj ur direktne svetlobe. V temnejšem prostoru lahko živi, samo raste počasneje in je manj intenzivno obarvan.

 

Zračna vlažnosti

Uspeva pri zračni vlažnosti nad 40 %.

 

Zemlja in zalivanje

Rastlino zalijemo, ko se zgornji del zemlje izsuši. Paziti moramo na to, da rastline ne zalivamo prepogosto in na zastajanje vode v okrasnem lončku. Če po zalivanju odvečne vode ne odlijemo lahko tvegamo gnitje korenin. Pomembna je izbira substrata v katerem je rastlina posajena. Predlagamo zračno zemljo na osnovi šote s perlitom in lubjem.

Preberi: Vse o zalivanju sobnih rastlin

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline ali mešanica zemlje za aroide sta najbolj primerni za to rastlino!

 

Gnojenje

Rastlino gnojimo mesečno v obdobju rasti (od pomladi do jeseni) z naravnim gnojilom. Prekomerno gnojenje lahko škoduje rastlini! Mi priporočamo Big Plant gnojilo.

 

Toksičnost

Je toksična!

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline. Okrasni lonček na fotografiji ni vključen v ceno.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.