Philodendron Scandens (L)

19.50 

Philodendron Scandens (L)

19.50 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Scandens je popularna viseča sobna rastlina z srčastimi zelenimi listi. Raste v južnoameriškem tropskem gozdu, kjer se rad povzpenja po drevesih. Nameni mu oporo po kateri lahko spleza ali ga pusti kot visečo rastlino. Je enostaven za oskrbo dokler mu nameniš svetel prostor in zračen substrat.
Če te skrbi, da slabo oceniš kdaj je potrebno rastlino zaliti, ti za to rastlino priporočamo Sustee merilec vlažnosti zemlje v ‘M’ velikosti

Premer lončka: 15 cm

Velikost rastline: 30 cm

.

Na zalogi

 

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru z indirektno sončno svetlobo.

 

Zračna vlažnosti

Vredu je povprečna zračna vlažnost.

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje osuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

 

Toksičnost

Je toksična.

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

Morda vam bo prav tako všeč…

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.