Philodendron white knight (L)

24.00 

Philodendron white knight (L)

24.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Philodendron white knight ali v prevodu beli vitez je redki zbirateljski Philodendron z naravno mutacijo, ki se izraža v snežno belih lisah na zelenih listih. Njegovi stebli so rožnato obarvani. Začaral nas je z enostavno nego in hitro rastjo, njegova variegacija pa je sploh nekaj posebnega. Predlagamo, da mu v svojem tropskem gozdu namenite svetlo pozicijo, da ohrani svojo belino in zdravo rast. V lončku je lahko več kot ena rastlina.

Premer lončka: 15 cm

Višina rastline z lončkom: 35 – 45 cm

Več o negi Philodendrona white wizard si preberite spodaj.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Nega Philodendrona

 

Izbira prostora

Uspeva v prostoru po vaši izbiri, zagotoviti je potrebno le obilico svetlobe. Direktna opoldanska sončna svetloba ni priporočljiva.

 

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru, tudi na jutranji ali pozni popoldanski direktni svetlobi. Več kot dobi svetlobe več variegacije bo rastlina razvila in ohranila.

 

Zračna vlažnosti

Najbolj srečen bo pri vlagi nad 50%.

 

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje osuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za aroide  je najbolj primerna za to rastlino

Več o zalivanju rastlin si preberite tu.

 

Gnojenje

Za zdravo in hitro rast je potrebno mesečno gnojenje v času rasti. Zelo dobre rezultate smo opazili z  Organics Nutrients gnojilom Big Plant.

 

Toksičnost

Je toksična!

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0