Phlebodium aureum ‘Blue Star’ (baby)

5.00 

Phlebodium aureum ‘Blue Star’ (baby)

5.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Phlebodium aureum ‘Blue Star’ je ena izmed manj zahtevnih sobnih praproti, ki je poleg tega še zelo dekorativna in zares edinstvenega izgleda. Ima zelo zanimivo obliko listov, ki so božansko lepe pastelne turkizne barve. Ker je rastlina še majhna je super izbira za terariume, kjer jo praktično ne bo potrebno zalivati. Izmed vseh praproti je ta vrsta ena izmed najbolj enostavnih, saj se lahko med zalivanji malo bolj izsušijo.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

No fields found, please go to settings & save/reset fields

Premer lončka: 7 cm

Višina rastline z lončkom: 25 - 35 cm

Svetloba

Uspeva v svetlem prostoru z indirektno svetlobo. Direktno opoldansko sonce ji lahko škodi.

Zračna vlažnosti

Uspeva v povprečni ali malo višji zračni vlažnosti.

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo z veliko lubja in perlita. Priporočamo vam našo Mešanico zemlje za sobne rastline ali Mešanico zemlje za aroide. Med zalivanji je pomembno, da se zemlja nekoliko izsuši. Po vsakem zalivanju obvezno odlijemo odvečno vodo, ki se je nabrala v okrasnem lončku. Zastajanje vode lahko povzroči gnitje korenin.

Blog: Vse o zalivanju sobnih rastlin.

Gnojenje

V času rastli (od pomladi do jeseni) priporočamo, da rastlino mesečno gnojite z naravnim gnojilo. Mi uporabljamo Organics Nutrients Big Plant gnojilo.

Toksičnost

Toksična za ljudi in živali. Če rastlino režete si po tem temeljito umijte roke.

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

No fields found, please go to settings & save/reset fields