Preselili smo se na Celovško cesto 181 C v Ljubljani!

Set Sustee merilcev vlažnosti zemlje (3 kosi)

22.00 

Set Sustee merilcev vlažnosti zemlje (3 kosi)

22.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Ker jih pogosto potrebujete več, smo za vas pripravili ugoden set z kar tremi merilci Sustee.Če imaš težave s prepogostim zalivanjem, z ovenelimi rastlinami ali boš med počitnicami zaupal/a rastline nekomu drugemu je ta set merilcev vlažnosti zemlje odlična izbira. Za zdravo rast rastline je pogostost zalivanja zelo pomembna in je odvisna od večih dejavnikov v prostoru, zato zalivanje “po urniku” ni primerna. Če rastline zalivamo prepogosto in preveč lahko pride do gnitja korenin in v nadsprotnem primeru se lahko rastlina popolnoma izšuši. Izogni se težavam in prihrani na živcih z Sustee merilcem vlažnosti, ki ti z barvo sporoči kdaj je rastlino potrebno zalit. V paketu so trije merilci velikosti ‘S’, ‘M’ in ‘L’.

Želiš posameznem merilec? Klikni tukaj.

Na zalogi

Set vsebuje:

1 x podrobna navodila za oskrbo
1 x Bostonska praprot (S)
1 x praprot Venerini Laski (S)

- Rastlini nista toksični in zato primerni držbi za vaše ljublječke in ostale radovedneže.

-Obe rastlini sta v lončku s premerom 8,5 cm.

Za popolno nego v košarico dodaj še Mešanico zemlje za praproti  !

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0