Set za gojenje kave Arabice

6.00 

Set za gojenje kave Arabice

6.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Vzgoji svojo kavo! Set vsebuje vse potrebno za vzgojo rastlin, dodaj samo vodo, svetlobo in prijazne besede. Nekateri pravijo, da jim vzgoja rastlin iz semena in opazovanje napredka v rasti vliva samozavest in skrbi za dobro počutje. Poskusi še sam/a ali pa podarilo za darilo svojemu prijatelju, sodelavki, mami ali nečaku!

Oglej si tudi Set za gojenje Sramežljive Mimoze, Set za gojenje čipkastega Philodendrona in Set za gojenje špargljeve praproti.

 

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno teh rastlin, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje! Rastlina je toksična ob užitju!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.