String of hearts (baby)

5.00 

String of hearts (baby)

5.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Najbolj skrčkana viseča rastlina je String of hearts. Njeni listi so v obliki srebrnih srčkov s čipkastim vzorcem, njihova zadnja plat pa je rožnate barve. Je hitro rastoča, ne zahtevna viseča rastlina, ki obožuje svetlobo in sušna obdobja med zalivanji. Če se pojavijo rozasti cvetovi, vemo, da ji zagotavljamo prave pogoje. String of hearts je super izbira za začetnike ali kot darilo za nekoga, ki ga imamo res radi. Je ne toksična in zato primerna za prostore s hišnimi ljubljenčki in otroke, ki radi jejo bombone v srčkasti obliki. Od njihove lepote vsak “dol pade”.

Premer lončka: 6 cm
Višina rastline: 8 cm

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Nega String of hearts

Izbira prostora

Všeč ji bo okenska polica ali prostor na dobro osvetljeni pisarniški mizi. V temnih prostorih je obsojena na smrt.

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru tudi z direktno sončno svetlobo.

Zračna vlažnosti

Uspeva pri povprečni zračni vlažnosti.

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Zalijemo z namakanjem, ko se zemlja popolnoma izsuši.. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

Več o zalivanju sobnih rastlin si preberi tu.

Toksičnost

NI toksična.

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.