Ni na zalogi

String of Hearts Variegata (zrasla v OP)

11.00 

String of Hearts Variegata (zrasla v OP)

11.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Ceropegia Woodii Variegata ali variegirani srčki je posebna sukulentasta rastlina, ki je enostavna za vzrževanje, ne toksična in hitro raste. Ker smo jo vzgojili sami lahko obljubimo, da se lepo obnaša v povprečnih sobnih pogojih :P. Srčkasti listi imajo ob robu belo variegacijo, ki ob močni svetlobi postane rozasta. V dobrih pogojih pogosto tudi cveti. Ne bi se mogla domisliti boljšega darila za valentinovo ali za najboljšo prijateljico.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Premer lončka: 9 cm,

Višina rastline z lončkom: 20 - 30 cm.

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru. Ob direktni sončni svetlobi se listi obarvajo roza.

Zračna vlažnosti

Vredu je povprečna zračna vlažnost.

Zemlja in zalivanje

Načeloma ne komplicira. Potrebuje pa zračno in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje osuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

Toksičnost

Ni toksična!

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0