Syngonium milk confetti (M)

12.00 

Syngonium milk confetti (M)

12.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Syngonium milk confetti je redka zbirateljska sobna rastlina in noro hitro rastoča vzpenjavka. Ima unikatno roza poslikavo na mlečno zelenih suličastih listih, kar nas spominja eno zelo dobro rojstnodnevno torto. Barva postane še bolj izrazita, če rastlina prejme dovolj svetlobe, tudi malo direktne sončne svetlobe. V idealnih razmerah rastejo zelo hitro, zato je priporočljiva opora iz kokosovih vlaken ali šotnega mahu. Če se Syngonium oprime opore s svojimi zračnimi koreninami postanejo listi še večji, bolj izrazite oblike in barve. Lahko ga pustite tudi kot visečo rastlino, vendar bodo njegovi listi zato vedno manjši.

Premer lončka: 12 cm

Višina rastline z lončkom: 30 cm

Več o negi Syngoniuma milk confetti si preberite spodaj.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Nega Syngoniuma milk confetti

 

Izbira prostora

Syngonium izgleda najlepše na kakšni knjižni polici delovni mizi ali omarici. Primeren je za prav vse svetle prostore.

 

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru, tudi nan direktni svetlobi. Več kot dobi svetlobe več variegacije bo rastlina razvila in ohranila.

 

Zračna vlažnosti

Vredu je povprečna zračna vlažnost.

 

Zemlja in zalivanje

Načeloma ne komplicira. Potrebuje pa zračno in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje osuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

Več o zalivanju rastlin si preberite tu.

 

Gnojenje

Za zdravo in hitro rast je potrebno mesečno gnojenje v času rasti. Zelo dobre rezultate smo opazili z  Organics Nutrients gnojilom Big Plant.

 

Toksičnost

Je toksična!

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0