Syngonium Mottled (M)

19.00 

Syngonium Mottled (M)

19.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Syngonium Mottled ima suličaste liste z razdrobljeno variegacijo različnih zelenih odtenkov. Lahko ga povzpnemo po opori in si naredimo svoj zeleni steber ali ga pustimo v grmasti obliki. Ne glede na to za katero obliko se boste odločili bo zagotovo izgledal noro lepo. Je enostaven za vzdrževanje in zelo hitro rastoč, kar pomeni, da prinese veliko zadovoljstva zelo hitro.

Premer lončka: 12 cm

Višina rastline z lončkom: 25 – 30 cm

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

 

Svetloba

Syngonij raste v širokem spektru pogojev, najbolj pa bo zadovoljen v svetlem prostoru, lahko tudi z kakšno uro direktnega popoldanskega sonca. Tolerira tudi malo bolj temne prostore.

 

Zračna vlažnosti

Uspeva pri povprečni zračni vlažnosti.

 

Zemlja in zalivanje

Kot ostali aroidi syngonij obožuje zračno zemljo polno perlita in lubja. Med zalivanji (približno enkrat tedensko) pustimo, da se zemlja nekoliko posuši. Ko mu res primanjkuje vode vam bo to povedal s povešenimi listi. V obdobjih rasti (od začetka pomladi do konca jeseni) enkrat mesečno gnojimo z namenskim gnojilom.

 

Toksičnost

Toksičen ob užitju.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

Morda vam bo prav tako všeč…

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0