Tillandsia ‘Ionantha’ Red – zračna rastlina

4.00 

Tillandsia ‘Ionantha’ Red – zračna rastlina

4.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Tillandsia ‘Ionantha’ Red, imenovana tudi Sky plant, je zračna rastlina, ki za svojo rast ne potrebuje zemlje,saj iz zraka črpa hranila in vodo. Je enostavna za vzdrževanje, priporočamo da jo enkrat mesečno namakate v vodi za ostalo bo pa poskrbela sama. Je odlična izbira če bi želeli ozeleneti svoje prostore brez velike oskrbe, obesite jo lahko kamorkoli v prostoru in uživate v njenem edinstvenem izgledu.

Premer lončka: 8 cm

Višina rastline z lončkom: 8 cm

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

 

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlih prostorih.

 

Zračna vlažnost

Uspeva v povprečni zračni vlažnosti.

 

Zemlja in zalivanje

Za to rastlino ne potrebujete zemlje, saj je zračna rastlina. Obesite jo lahko kamorkoli v prostoru, rastline ni treba zalivati. Za optimalno rast priporočamo da jo enkrat na mesec položite v vodo ali pa popršite z vodo.

Toksičnost

Ni toksična! Prijazna do ljubljenčkov in otrok.

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

Morda vam bo prav tako všeč…

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0