Ni na zalogi

Zajčje tačke praprot (M)

10.00 

Zajčje tačke praprot (M)

10.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Cavallia fejeensis je dobila ime Zajčja praprot zaradi prikupnih kosmatih korenin, ki kukajo ven iz rastline. Izgleda, kot da bi rastlina imela tačke. V naravi ne raste v zemlji vendar na drevesih, zato se počuti vredu v bolj otesnjenih lončkih. Prilagodljiva je tudi na temnejše prostore, vendar na svetlobi raste hitreje. Obožuje višjo zračno vlažnost, zato se počuti odlično v kopalnici ali kuhinji. Potrebno jo je redno zalivati, saj tako kot ostale praproti obožuje vlažno zemljo. Če te skrbi, da slabo oceniš kdaj je potrebno rastlino zaliti, ti za to rastlino priporočamo Sustee merilec vlažnosti zemlje v ‘M’ velikosti.

Ni na zalogi

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Premer lončka: 12 cm

Velikost rastline: 25 cm

Svetloba

Najbolje uspeva v svetlem prostoru z indirektno sončno svetlobo.

Zračna vlažnosti

Obožuje malo višjo zračno vlago kot je v kopalnici ali kuhinji.

Zemlja in zalivanje

Potrebuje zračno zemljo in dobro odcedno zemljo. Rastlina bo hvaležna, če jo zalijemo, ko se zgornji sloj zemlje osuši. Izognimo se prekomernem zalivanju, ki lahko povzroči gnitje korenin. Kako pogosto jo zalijemo je odvisno od količine vode, ki jo prejme, zračnosti zemlje, temperature zraka in hitrosti rastli.

Še nimaš zemlje? Mešanica zemlje za sobne rastline je najbolj primerna za to rastlino!

Toksičnost

Ni toksična.

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0