Zelene stene iz mahu – krog B (28 cm)

34.00 

Zelene stene iz mahu – krog B (28 cm)

34.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Ozeleni svojo steno v pisarni ali domu z mahom, ki ne potrebuje skoraj nič vzdrževanja! Priporočljivo je, da se ga občasno malo poprši z navadno vodo. Ne potrebuje svetlobe in je ognjevaren. Na steno ga lahko pritrdiš, kot navadno sliko, saj nima velike teže. Ker viša vlago v prostoru boste imeli pozimi manj težav z dihali. Ta slika iz mahu ima premer 28 cm in je sestavljena iz perzerviranega mahu, ki ni živ in zato ne raste.

Vsak zeleni krog je ročno narejen, zato lahko pričakujeta odstopanja pri vzorcu. Seveda izdelujemo tudi zelene stene po naročilu. Pošlji povpraševanje na: storitve@onlyplants.si

Samo še 1 na zalogi

 

Svetloba

Ne potrebuje svetlobe

 

Zračna vlažnosti

Uspeva pri zračni vlažnosti med 40 in 60 %

 

Zemlja in zalivanje

Mahu ne zalivamo, ampak ga občasno pršimo.

 

Toksičnost

Je toksična ob užitju.

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

 

Preveri še ostalo ponudbo rastlin velikank kot so: Strelitzia Nicolai, Philodendron Plowmanii 

...

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.