Uporabi kodo: ZELENIPETEK20 za 20% popust na ne znižane rastline in okrasne lonce! Akcija traja do  3.12.2023.

Zemlja za Kalateje in Marante (3L ali 10 L)

5.50 14.00 

Zemlja za Kalateje in Marante (3L ali 10 L)

5.50 14.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Ta mešanica je popolna izbira za tvoje Kalateje in Marante. Osnova mešanice je kokosova šota, za zračnost smo ji dodali perlit, vermiculit pomaga ohranjati vlažnost zemlje, kompost hrani in oglje absorbira vse škodljive snovi zaradi katerih kalateje in marante dobijo rjave konice. Ta skrbno zasnovana mešanica izboljšuje zdravje rastline, preprečuje gnitje korenin, je zračna in hranilna.

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Količina mešanice: 3 L ali 10 L

100% naraven substrat

Ročno mešan substrat

 

Poreklo: Slovenija

Sestava:

-Kokosova šota

Hranilna in zračna šota je osnova za mešanico substratov. Vsebuje polno mikro hranil, ki so pomembne za rast in zdravje rastlin.

- Vermikulit

Zadržuje vodo in tako ohranja mešanico vlažno.

- Perlit

Perlit je naravni ekološki dodatek nastal iz vulkanske kamnine. Je porozen in lahek in je ključen elemnt v mešanici, saj preskrbuje korenine z zrakom in vodo. Substrat s perlitom je po popolni izsušitvi tudi lažje navlažiti, saj zaradi svoje poroznosti dobro zadržuje vodo. Je kemično nevtralen in ztmanjšuje osebnost soli v substratu.

- Kompost

Kompost je odlično gnojilo in izboljševalec strukture zemlje. Je pomembern dodatek k mešanici zemlje, saj pripomore k zdravi rasti rastlin.

- Aktivno oglje

Oglje shranjuje hranila v substratu in povečuje izkoristek hranil. Prav tako veže in pretvori škodljive toksine, ki lahko poškodujejo rastlino. Z uporabo oglja lahko privarčujemo pri gnojenju.

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Skupaj
€0.00
Vnovči
0