DOBRODOŠLI V ONLY PLANTS SKUPNOSTI!

 Only plants je slovenska butična trgovina tropskih rastlin. Ustanovila sem jo z namenom širjenja strasti do rastlin in oblikovanja.

Ker je “obsesija” z rastlinami precej nalezljiva in je morda obsedla tudi vas smo se odločili, da bomo zagotavljali zgolj najkvalitetnejše rastline in produkte s katerimi lahko popestrite svoj interier in življenje. Trudimo se omogočiti dostop do rastlin s celega sveta zgolj z nekaj kliki in nuditi vso možno pomoč za uspešno rast vaše zbirke, saj razumemo vaše potrebe. Trudimo se, da bi čim več rastlin vzgojili sami, v naravnih pogojih, da bodo uspevale tudi v vašem domu. Vabimo vas, da se pridružite naši zgodbi na socialnih omrežjih ali nas obiščete na prevzemnem mestu v Ljubljani in si v živo ogledate naše produkte.

Pišite nam, saj želimo delovati za vas in kvaliteto vaše zbirke! 🙂

 

ONLY PLANTS PROCES

ISKANJE RASTLIN

S posluhom za vaše želje in potrebe iščemo rastline po celem svetu od Nizozemske do Tajske, Amerike in ne nazadnje tudi po Slovenji. Za našim delom je ogromno načrtovanja, komuniciranja in vloženega časa, da vam lahko ponudimo samo najboljše!

NEGA RASTLIN

Vse uvožene rastline po transportu počivajo toliko časa kot potrebujejo – tudi nekaj mesecev z namenom, da vam lahko ponudimo samo najboljše in najbolj zdrave rastline.
Posvetimo se vsaki rastlini posebej, da dobi točno tako nego, kot jo potrebuje za uspešno in zdravo rast. Zdravje naših rastlin redno pregleduje tudi inšpektorat za varstvo rastlin.

KOMUNIKACIJA

Komunikacija je naš temelj. Tako komunikacija s poslovnimi partnerji kot z vami! Dobrodošli ste, da se pridružine našim socialnim kanalom, kjer boste prvi obveščeni o novostih v studiju in o novi ponudbi ter kjer lahko svoje izkušnje delite  z nami. Z vami bomo ob vsakem zelenem koraku!

PAKIRANJE

Pakiranje vaših rastlin jemljemo zelo resno in nežno. Vsaka rastlina je zaščitena, previdno zavita v eko papir, fiksirana v kartonasto škatlo in primerno zavarovana pred mrazom in mehanskimi poškodbami. Uporabimo samo toliko materiala, kot je potrebno, da rastline srečno prispejo do vas. Papirnati material, ki ga uporabljamo je recikliran!

DOSTAVA

Klasična dostava je preko pošte: Vaše rastline dostavljamo preko Slovenske pošte in GLS-a za fiksno ceno 4 € na paket.
Pakete odpošiljamo vsak ponedeljek, torek in četrtek. Naročila, ki jih prejmemo ob četrtkih popoldan in petkih bodo odposlana v ponedeljek, saj ne želimo, da bi paketi med vikendom stali v skladišču. Celoten proces od vašega naročila do prejema pošiljke traja 2 do 5 dni. Od tega rastline potujejo 1 dan. Če se želite izogniti pošti nudimo tudi možnost osebnega prevzema oz. nakupa v fizični trgovini.

Pri naročilih v vrednosti nad 70 € poštnino krijemo mi!

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

No fields found, please go to settings & save/reset fields