pogosta vprašanja

V kolikšnem času lahko pričakujem paket?

Paketi bodo dostavljeni najkasneje v 5 delovnih dneh od vašega naročila. Pakete odpošiljamo vsak ponedeljek, torek in četrtek. Če naročite rastline v petek, soboto ali nedeljo bojo rastline odposlane šele v ponedeljek, saj si prizadevamo za čim krajši transportni čas.

Če se vam mudi nas lahko obiščete na Celovški cesti 181 C v Ljubljani, kjer lahko vaš paket osebno prevzamete. S sabo prinesite le potrdilo o plačilu.

Skrbi me varna dostava rastlin. Kako so rastline zapakirane?

Rastline so skrbno zapakirane v kartonasto embalažo po najših najboljših zmožnostih. Posamezna rastlina je najprej zavita v papir, ki prepreči raznos zemlje po paketu, nato jo ovijemo v kartonasti tulec, ki je nato fiksiran v kartonasto embalažo. Pri hladnejših temperaturah poskrbimo tudi za toplotno izolacijo.

V primeru, da prejmete poškodovan paket nas prosimo obvestite na info@onlyplants.si.

Moj artikel je prispel poškodovan. Kaj lahko naredim?

Če ste prejeli poškodovane rastline nas lahko v roku 48 ur po prejetju paketa kontaktirate na e-naslov info@onlyplants.si. Za prijavo poškodbe porebujemo fotografijo poškodovanega izdelka, poškodbe paketa in notranje embalaže ter številko vašega naročila.

Kolikšen je znesek poštnine?

Stroški poštnine so fiksni in znašajo 4,90 €, za večje rastline je strošek poštnine 9,90 €. Pri nakupih z zneskom višjim od 100€ poštnino krijemo mi.

Za osebni prevzem (na Celovški cesti 181 C v Ljubljani) ni stroška poštnine.

Kdaj in kje lahko osebno prevzamem naročilo?

Svoje naročilo lahko prevzamete na Celovški cesti 181 C v Ljubljani vsak ponedeljek in četrtek med 9. in 16. uro in vsak torek, sredo in petek med 13. in 19. uro.

Kakšne so možnosti plačila?

Nudimo možnost plačila po predračunu ali s kreditno kartico ter plačilo po prevzetju v naši fizični trgovini ali ob dostavi paketa.

Rastlina, ki si jo želim ni na zalogi. Kaj lahko naredim?

Ob opisu rastline izpolnite obrazec za obvešanje o zalogi dotične rastline. Če vaše sanjske rastline ni na naši spletni strani nam pišite na e-naslov info@onlyplants.si in potrudili se bomo, da jo dostavimo za vas.

Kako lahko stopim v stik z vami?

Dostopni smo preko e-poste info@onlyplants.si, preko družbenih omrežjih in preko kontaktnega obrazca, ki ga najdete na spodnji levi strani naše spletne strani.

Kdaj lahko pričakujem odgovor na e-pošto?

Na vaša sporočila se potrudimo odgovoriti v čim krajšem možnem času. Odgovor lahko pričakujete v roku 48 urah. V primeru, da odgovora ne dobite nas ponovno kontaktirajte, saj smo mogoče sporočilo spregledali.

Niste dobili odgovora na vaše vprašanje? Pišite nam in z veseljm vam bomo pomagali.

15 + 13 =

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.